Okullar ne zaman açılacak? 2014-2015

Okullar ne zaman açılacak? diye bir arama yaparsanız komediyi sizde anında görürsünüz. Soru şu “okullar ne zaman açılıyor” cevap da şu; Miili Eğitim Bakanlığı bünyesindeki okullar 15 Eylül yani Eylül’ün on beşinde Pazartesi günü açılıyor. İlkokul birinci sınıf ve okul öncesi eğitim alacak çocuklar için 8 Eylül Pazartesi ziller çalacak. Mantıksal olarak da böyle bir cevabı olur ve siteye yazılır. Ziyaretçi de aradığı cevabı bulmuş olur.

Ziyaretçinin aradığı cevabı bu şekilde bulması lazım, aksi takdirde vereceği cevabı uzattıkça uzatan, aynı şeyleri yazdıkça yazan siteye bir daha da uğramaz, en azından ben öyle yapıyorum. Sanırım bu uzatmaları arama botlarını aldatmaya yönelik bir de ziyaretçinin sitede fazla kalmasını sağlamak için yapıyorlar. Benim anlayışıma göre fayda dan çok zarar verir bu işler ve bir günde o zararı görürler. Ben sorunun cevabını hemen verdim, yazının devamını okumak isteyen okur, okumak istemeyen de cevabını almış olarak siteden çıkar. Soru ve cevap işi tamamlanmış olur.

Yazar: HAKANIM

Görüntüleme: 197 defa

Kategori: Haberler

Yayınlanma Tarihi: 26 Ağustos 2014

Cevap bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.