Cüneyt Çakır Dünya Kupası 2014

FİFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, 2014 Dünya Kupası yarı final maçı hakemi olma ihtimali çok yüksek. Hollanda yarı finale çıkınca Hollanda Futbol Federasyonundan olan hakem Bjorn Kuipers  ve ekibi ülkelerine gönderildi. Cüneyt Çakır’ın yarı final maçı yönetebileceği dünya spor basınında konuşuluyor. Dünya Kupasında görev alan 33 hakemden 21 tanesi ülkelerine döndüler. Kalan 12 hakemden birisi Cüneyt Çakır. Arjantin-Hollanda maçı ya da üçüncülük maçında düdük çalabileceği belirtiliyor. İtalyan gazetelerine göre Final maçını yönetirse de süpriz olmayacak. 

Cüneyt Çakır

Cüneyt Çakır

Dünya Kupasına Brezilya 2014’e katılamayan Türk Milli Futbol takımı bütün ülkemizi hüsrana uğratmıştı. Fifa kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır şu ana kadar görev yaptığı maçlarda iyi bir performans göstererek ülkemizi dünya futbol kamuoyuna tanıtmıştır. Canı gönülden istiyoruz ki inşallah Cüneyt Çakır FİFA 2014 Dünya kupası final maçını yönetir ve bir ilke imza atmış olur.

Türkiye’de süperlig de bir çok maç yöneten Cüneyt Çakır, Avrupa kupalarında da çok iyi maçlar yönetmiştir. Final maçı için tek dezavantajı bu güne kadar hiç Şampiyonlar ligi finali yönetmemiş olmasıdır.

Yazar: HAKANIM

Görüntüleme: 254 defa

Kategori: Spor Haberleri

Yayınlanma Tarihi: 07 Temmuz 2014

Cevap bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.