Evli Çiftler Neden Chat Yapar?

Evli çiftler  chat  yapmak için bir neden aramaz, girer bir sohbet sitesine bakar keyfine. Mutsuz evliler sitesi,  evli mutlu çocuklu bireyler içinde chat hizmeti sunmaktadır.  Şu anda   sohbet  siteleri içerisinde emin olun yüzlerce binlerce evli çiftler  chat yapıyordur.  Neden? niye? gibi sorulara  verecekleri cevap hiç kimseleri de şaşırtmaz. Mutlaka  geçerli bir sebepleri vardır, zaten açıklamak zorunda da değil insanlar. Çok yıllardır bu sektörde vakit geçiren birisi olarak onlarca evli bayan ya da evli erkek arkadaşım oldu. Güzel dostluklarımız hala devam etmekte, ve inşallah daha çok seneler birlikte muhabbet etme olanağımız olacak.

Resimde Evli Bir Çift Sohbet Ediyor

Resimde Evli Bir Çift Sohbet Ediyor

Evli Çiftler Sohbet Sitesi

Evli çiftlere özel sohbet sitesi maalesef yok, siz bu şekilde arama yapsanız dahi  sadece ziyaretçi kazanma adına yazılmış makaleler bulabilirsiniz.  Sıradan muhabbet siteleri içerisinde evli bayan arkadaş edinme ya da evli erkek arkadaş edinme şansınız elbette mevcut.

Çapkınlığın en klişe sözlerinden biridir ‘mutsuz bir evliliğim var’   ve genelde bu cümleyi erkekler kullanır. Bu hikayeler ile sohbeti derinleştirmek, samimiyeti ilerletmek, bu sitelerde ki sıradan işlerdir. Bu arama terimini kullananları üç gruba ayırmak gerekir.

  1.  Evli bayanlarla cinsel sohbet yapmak isteyenler, evli erkeklerle sohbet etmek isteyenler.
  2. Çok masumca düşünüp ciddi olarak evli çiftler ile karı koca tanışıp muhabbet etmek isteyenler.
  3. Kulaktan dolma bilgiler ile   böyle bir siteye girip izlenim yapmak isteyenler.

Şimdi ben size desem ki sunucumuz üzerinde  böyle bir oda ya da kanal var, yalanın dik alası olur. Fakat, evli çiftler ile sohbet edebileceğiniz nezih bir ortam da bulunmak isterseniz, evet o var.

Evli Bayanla Sohbet

Evli bayanla sohbet etmek istiyorum diyenlere özel şu sözü söylemek istiyorum; şart mı, illa yuva yıkmak mı gayen. Sözüm ağır mı geldi? sen bu şekilde bir arama yapıyorsan sonuç olarak bu dediğime yakın bir olasılık gerçekleşir. Bayanla sohbet yazarak bir arama gerçekleştirsen gayet normal derim ama evli bayanla sohbet yazarak bir arayıştaysan sözümün arkasındayım.  Zaten çelişkiler yaşayan mutsuz bir evliliği olan bayanı bir de internet ortamında aldatmanın bir mantığı yok, dürüst olun dürüst.

Yazar: HAKANIM

Görüntüleme: 276 defa

Kategori: Sohbet Konuları

Yayınlanma Tarihi: 08 Eylül 2021

Cevap bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.