5 yeni film 21 Mart’ta vizyonda..2014

DÜĞÜN DERNEK

yönetmen:  Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, başrollerde ise Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in oynadığı film.

KONU: 4 arkadaş imece usulü düğün yapmaya çalışınca Orta Anadolu’daki bir köyde,  işler birbirine girer ve planlanan evlilik sürprizler doğurmaya başlar..

NON-STOP

Film baştan sona gizem, gerilim ve sürpriz dolu. Filmi izlemiyor yaşıyorsunuz..

Vizyon Tarihi: 21 Mart 2014

Yapımı :
2014 – ABD , Fransa

Tür : Aksiyon , Gerilim

Yönetmen : Jaume Collet-Serra

Oyuncular : Liam Neeson , Julianne Moore , Anson Mount , Michelle Dockery , Scoot Mcnairy

Senaryo : John W. Richardson , Christopher Roach

Yapımcı : Joel Silver , Susan Downey

konu:  Bill Marks, bir polis olarak uçak yolculuğuna çıkar ve uçaktakilerin güvenliği onun elindedir. Yolculuğunu sürdüren Bill Marks’a yolculuk sırasında bir mesaj gelir ve bu mesajda ona bir görev verilir. Bu görev ise kısıtlı bir zaman içindedir..ve olaylar gelişir..

AMMAR

Ammar:  Çin Tarikatı
“Bazı günahların bedeli çabuk ödenir” sloganıyla izleyicilerle buluşacak olan korku filmi Ammar, 2014’ün Mart ayında gösterime girecek. Feride ve sevgilisi, ev arkadaşı ve arasını yapmayı düşündüğü arkadaşı Barkın ile haftasonu bir dağ evine gitmeye karar verirler.Bu klasik başlangıç daha önce şahit olmadığımız türden bir bulmacaya Feride’nin gözünden bizi davet eder. Birbiri ardına gelişen korkunç olaylar başlar..

 

HAZİNE AVCILARI

The Monuments Men

YÖNETMEN: George Clooney

OYUNCULAR: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray ile Cate Blanchett

Başarılı aktör, yönetmen ve yapımcı George Clooney’nin yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı döneminde geçiyor. Bir romandan beyazperdeye uyarlanan filmde, bir grup tarihçi ve sanat uzmanın bir araya gelmesiyle oluşan ekip, Naziler tarafından ele geçirilen ve her an yok olma tehlike……

 

SOĞUK

YÖNETMEN: Uğur YüceL

OYUNCULAR: Cenk Medet Alibeyoğlu, A. Rıfat Şungar, Valeria Skorokhodova ile Yulia Vanyukova, Yulia Vanyukova, Yulia Erenler, Ezgi Mola, Şebnem Bozoklu, Rıza Sönmez

KONU: Kars, Türkiye’nin sınır şehri . 3 Rus kız kardeş bir pavyonda çalışmaktadır. Hayatında karısından başka bir kadın bilmeyen bir tren yolu işçisi kızlardan en küçüğüne aşık olur. İşçinin erkek kardeşi şehrin belâlılarından biridir. O da 3 kız kardeşin etrafında dolaşmaktadır. Ruslardan en küçüğü İrina’nın ülkesine dönmeye birkaç günü kalmıştır. Bundan sonrası kızların ve yol işçisi aşığın istediği gibi gitmeyecektir.

MAVİ RİNG :

Yöneten: Ömer Leventoğlu’nun

Oyuncu:  Ezgi Çelik, Nazmi Kırık, Kemal Ulusoy ile Diyar

konu: skişehir Devlet Hastanesi’nde uzman doktor olarak çalışan Pınar, bir gece yarısı başhekimlikten aldığı bir görevle, daha önce görmediği bir yere gönderilir. Daha önce hiç dikkat etmediği bir bölge olan bu yer, bir hapishanedir. Pınar’ın gödenrilidiği cezaevinde örgüt muhalefecilerinin ve siyasetcilerin mahkum olarak kaldığı bir cezaevidir. Cezaevinden mahkum olarak kalan tutuklular, cezaevi yöneticilerine ve adalet sistemini bir ay boyunca protesto ederek açlık grevini başlatırlar.

Yazar: naz

Görüntüleme: 167 defa

Kategori: Genel

Yayınlanma Tarihi: 27 Mart 2014

Cevap bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.