Cem Garipoğlu öldü mü?

cem garipoğluMünevver Karabulut Cinayeti ile günlerce aylarca gündemde kalan Cem Garipoğlu intihar mı etti? İnternete Bomba gibi düşen haberlere göre evet, Cem Garipoğlu cezaevinde intihar etti.

Münevver Karabulut’u öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan Cem Garipoğlu Silivri’de beş nolu L tipi kapalı ceza evinde hapis yatıyordu. Cem Garipoğlu kendi koğuşunda yaşamına son verdiği belirtildi.  Cem Garipoğlu başına naylon bir poşet geçirmek sureti ile asılmış halde bulundu.

Ünlü Garipoğlu ailesinin çocuğu olan Cem Garipoğlu aylarca saklanmış ve sonunda yakalanarak 24 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Münevver Karabulut 17 yaşına kafası kesilerek  hunharca öldürülmüş ve kamuoyu aylarca bu cinayet davasını konuşmuştu. Edinilen bilgilere göre Cem Garipoğlu rahatsızlanarak cezevi revirine kaldırılmış ve cezaevi revirindeki odasında intihar etmiş olarak bulundu.  TRT haber de Cem Garipoğlu’nun İntihar ettiği haberini doğrulayarak ajanslarda geçti.

 

Yazar: HAKANIM

Görüntüleme: 307 defa

Kategori: Haberler

Yayınlanma Tarihi: 10 Ekim 2014

Cevap bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.