Sinem Öztürk’ün evliliği sallantıda.

 

Sinem Öztürk

Sinem Öztürk

Atv ‘de yayınlanan Nisan da finali olan Huzur Sokağı dizisinde yer alan “Sinem Öztürk “ve Ali Sunal’ın arasında bir ilişki olduğu ve Sinem Öztürk ‘ün boşanma nedeninin Ali Sunal olduğu magazin basınını salladı.
Sinem Öztürk ün bir yıllık eşi olan turizmci Gürsel Şatır ile boşanacağını derken eşi ise ilişkilerde böyle sorunlar olabilir, biz medeni insanlarız konuşur hallederiz ifadesini kullandı. Magazin dünyasının dedikodularına göre çift arasındaki gerginlik sebebi Ali SUNAL olarak görünüyor ve boşanamaları da zor olarak görünüyor.

Sinem Öztürk Ali Sunal ile olan ilişkilerini yalanladı. biz sadece rol arkadasıyız. Çok iyi anlaşıyoruz. Ben zaten evliliğimi böyle bi sebep için bitirmem. 3.bir kişi yok hayatımda dedi.

Bu ünlülerin evlilikler hep böyle göz önünde magazinin gündemini meşgul ederken.. bu haberlerin ne kadar doğru oldukları ise zamanla öğrenilecek.. Umarım hayırlısı ne ise o olur..

Yazar: naz

Görüntüleme: 217 defa

Kategori: Genel, Magazin

Yayınlanma Tarihi: 06 Ekim 2014

Cevap bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.