Ninja Türkiye son bölüm elenenler

ninjaNinja warrior Türkiye yarışması 2 Ekim Perşembe günü elenenler ve finale kalanlar. Ninja Türkiye haftanın finalini kim kazandı?

Parkurun yeni 1. Mustafa köse en hızlı olarak lider konuma geçti 2 dakika 6 saniye ile ikinci turun 1. yarışmacısı oldu. Şimdi sıra Ali Mert Can’da, parkura başladı. İlk hakkında parkuru geçememişti. Süresini iyi kullanamadı ve Ali Mertcan elendi. Murat Yıldız ikinci deneme için parkura başladı. Murat Parkuru tamamlasa da elenecek süreyi çok aştı. İlkay Berge ilk denemesinde başarısız olmuş ve kolundan sakatlanmıştı. 2. denemeye kolundaki sakatlığı nedeniyle girmedi. Gökhan Serencen parkura çıktı.  Gökhan’da Ninja Türkiye’ye veda etti o da elendi. Sıra Eray Öztürk’de, parkura hızlı başladı. Eray’da süreyi aştı ilk üçe giremedi ve oda Ninja yarışmasından  elendi. Sırada Onur Kızıltuğ, ilk etaba başladı ve çarkı da geçti hızı iyi gidiyor. Güçsüz düştü ipleri geçemedi ve elendi. Hüseyin Vatansever parkura başlıyor, ikinci etap ve çarkı geçti 4. etapta, koridorda şimdi, 6.etapta duvarı 45 saniyede geçti. Şimdi halat da, onuda geçti. dengeler değişti 2 dakika ile Ninja Türkiye’de 1. sıraya yerleşti. Mahmut parkura başladı, Mahmut parkuru tamamladı ancak elendi.

Şimdi ilk üçe girenler haftanın finalinde tekrar yarışacaklar. Hüseyin Vatansever, Mustafa Köse ve Emre Tekçe yeni dereceler için parkura çıkacaklar. 1. ve 2. yarışmaya devam edecek 3. ise Ninja Türkiye’ye veda edecek. Birinci olan 25.ooo liranın sahibi olacak.

Finale ilk olarak Emre Tekçe başlıyor. 1.59 saniyede parkuru tamamladı. Sıra Mustafa Köse’de, parkura başladı iyi gidiyor. 1 dakika 52 saniye ile ilk sıraya çıktı ve yoluna devam etmeyi garantiledi.  Şimdi sıra Hüseyin Vatansever’de, çok hızlı gidiyor şimdi tarzan etabında

Ninja Türkiye haftanın finalini kazanan isim 1.51 lik skorla Hüseyin Vatansever haftanın şampiyonu oldu. Emre Tekçe’de Ninja yarışmasından elendi. 

Yazar: HAKANIM

Görüntüleme: 214 defa

Kategori: Magazin

Yayınlanma Tarihi: 02 Ekim 2014

Cevap bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.