sibel can

sibel-canSibel Can İstanbul doğumlu 1 Ağustos 1970. Babası müzisyen olan Sibel Can, küçük yaşlarda oryantal dansına merak sardı. Çok kabiliyetli olduğu gözlendi o zamanki yurt dışı turnelerine dansöz olarak katılmaya başladı. Çok kabiliyetli olması  herkes tarafından gözlenirken onu duyan Fahrettin Aslan Maksim gazinosunda işe aldı. Çok kısa sürede tüm Türkiye onu tanıdı. Güzelliği ve oyunu dillerden hiç düşmedi. Üç yıl boyunca maksim’de dans etti.  İlk albümünü Orhan Gencebay’la çıkardı, artık solist olmuştu ve çok başarılı bir yorumcuydu. Serdar Ortaç’ın şarkısı padişahla hit yaptı.

Hakan Ural’la fırtınalı bir aşk yaşadı.  Sibel Can, Hakan Ural’la evlendi ve anne oldu.  Uzun bir müddet evli kaldıktan sonra yine fırtınalı bir şekilde ayrılık yaşadı.  Günlerce Tv’lerde haberleri çıktı ve sonunda resmen boşandılar. Daha sonra Sulhi Aksüt’le evlendi. Sulhi Aksüt’ün ceza evine girmesiyle uzunca bir süre cezaevi yolu gözleyen sanatçı sonunda kavuştu ona. Sulhü Aksüt’ ten de çocuğu olan Sibel Can bir çok dizide ve filimde baş rollerde oynadı.

Yazar: HAKANIM

Görüntüleme: 280 defa

Kategori: Magazin

Yayınlanma Tarihi: 29 Kasım 2012

Cevap bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.