Hülya Avşar Pamir Pekin klibi

Pamir Pekin

Pamir Pekin

Hülya Avşar Pamir Pekin klibi, Pamir Pekin’le cesur pozlar, Abenim akılsızım klibi cesur sahneleri.

Hülya Avşar “A benim akılsızım” klibini Pamir Pekin ile  gösterime girdi. Avşar kızının Pamir Pekinle cesur bir klip çekmesi gündeme hemen oturdu. “Aşk Büyükse” albümünün üçüncü klibi “A benim akılsızım” da Pamir Pekin ile çevirdiği klip bir an sosyal medyada gündem oluşturdu. Aslında bende izledim, öyle cesur klip falanda yok ortada ama ciddi güzel bir klip olmuş. Bende şarkıyı ve klibi çok beğendim. A benim akılsızım klibi, İstanbul’da Belgrad ormanlarında çekildi. Hülya Avşar’a klip de eşlik eden Pamir Çelik’de yine sosyal medyada çok konuşuldu. Özellikle klibin öpüşme sahnesi tıklanma rekorları kırıyor. A benim akılsızım klibinin yönetmenliğini Kemal Başbuğ yaptı.  Klip bir aşk hikayesini anlatıyor. Sosyal medyada en çok izlenilen sahneleri ise, tokat ve öpüşme dakikaları oldu.

Genç oyuncu Pamir Pekin ise bu kliple Türkiye’ye kendisini tanıtmış oldu.  Pamir Pekin 31 Mayıs 1979  İstanbul doğumlu ve ikizler burcundan.

Yazar: HAKANIM

Görüntüleme: 351 defa

Kategori: Magazin

Yayınlanma Tarihi: 27 Haziran 2014

Cevap bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.