Survivor Senbol oyunu kim kazandı 2 Mart 2015

Survivor All Star senbol oyununu kim kazandı? Senbol oyununu kazanan isim Kıbrıs finaline  avantaj sağlayacak. Senbol oyununu en çok kazanan yarışmacı Kıbrıs’da yapılacak Survivor finaline direk geçiş yapacak. Survivor en iyi kız ve en iyi erkek yarışmacısı senbol oyunlarını en çok kazanan bir erkek ve bir kız yarışmacıdan oluşacak. Kızlar takımından senbol oyununu Begüm kazandı.

Survivor Senbol oyun platformu

Survivor Senbol oyun platformu

İlk önce kızlar takımı senbol oyununa başlıyor. İpleri bellerine bağladılar ve yarışa başladılar. Bu turda 4 kız elenecek, Berna ve Begüm iyi gidiyor, diğerleri de geliyor. Berna, Begüm, Serenay, Nadya ilk turu geçti.

Fulya, Seda, Sahra ve Duygu ilk turda elendi. Şimdi vida oyunu oynanıyor, yine dört kız elenecek. Merve, Serenay iyi gidiyor. Merve Oflaz elendi. Berna söktü vidasını, Özlem de elendi. Şimdi denge tahtası. Merve Aydın önde gidiyor ve ilk kazanan Merve Aydın oldu. Bu turda elenen Nadya ve Serenay oldu.

4 Kız yarışa başladı,  Merve Aydın yine önde gidiyor 2. kapısına geçti, Begüm ve Berna’da geçti. Merva Aydın ilk kazanan oldu. 2. kazanan Berna    oldu ve bu turda elenen isim Almeda oldu.

Sondan bir önceki oyun, labirent oyunu başladı. Bu turda da elenen isim Merve Aydın oldu.

Begüm ve Berna final oyunu oynuyor kazanan senbolü alacak. Seramik kırma oyunu, 10 olan yarışı kazanacak. 7-4  Begüm önde, 8-4 oldu, 9 oldu 1 tane daha kırarsa ki kırdı 10 oldu ve senbol Begüm‘ün oldu.

Survivor All Star senbol oyunu erkekler takım yarışı

Doğukan, Bozok, taner, Hilmicem, Ahmet Dursun  yarışı bitirdi.

Pascal ve Hakan ilk turda elendi. Yarış devam ediyor şimdi bir üst tur.

Beş gönüllü, 3 ünlü yarışacak ve bu turda Taner elendi, bayrak yarışı sürüyor. Hilmicem ilk kazanan oldu. Ahmet ve Hasan elendi. Ahmet Dursun kural ihlali yaptı. Bozok ilk kazanan oldu.

Senbol oyununun bu turunda Hilmicem elendi.

Reklam arasından sonra erkekler takımından hangi yarışmacının senbol aldığını bu sayfadan canlı olarak ileteceğiz.

Labirent oyununu Anıl ve Turabi kazandı, Bozok elendi. Şimdi final oyunu oynanıyor. Turabi 2 seramik kırdı, şimdi 2-1, 4-2 Turabi öne geçti. 10 seramik kıran senbolü alacak. 7-7 şimdi 7-7, Anıl 8 oldu, 9 oldu, Şimdi Anıl 10 oldu.

Günün galibi Anıl ve Begüm oldu ve senbolü kazandılar.

 

 

 

Yazar: HAKANIM

Görüntüleme: 228 defa

Kategori: Magazin

Yayınlanma Tarihi: 02 Mart 2015

Cevap bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.