Survivor All Star kim elendi ? 31 Mart 2015

Survivor’dan kim elendi? SMS sonuçlarında kim 1. olacak? 31 Mart salı günü Survivor All Star’da ada konseyinde tarihi bir gün yaşanacak. Bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından bir kişi daha adaya veda edecek. Ünlüler adasında kaybedilen yarışlar sonrasında şiddetli tartışmalar çıktı. Hakan “Berna benim için bitmiştir” dedi. Ada konseyinde Berna’nın adının yazılması beklenirken yine guruplaşmalar yüzünden farklı isimler ön plana çıktı. Merve Oflaz ve Almeda ada konseyinde dört dört ismi yazılan yarışmacılar olarak elenme potasına giren iki yarışmacı oldu. Peki, Survivor All Star’dan elenen kim oldu ? Merve Oflaz mı yoksa Almeda’mı ?. Yarışmaya veda etmesi beklenen bu iki isimden birisi  SMS sonuçlarına göre belki de elenecek. Ancak, Survivor ada konseyinde bu akşam bir ilk yaşanacak nasıl mı?

Survivor All Star ünlüler takımı

Survivor All Star ünlüler takımı

Survivor All Star halk oylaması sonuçları bir kaç kişinin daha elenme potasına girmesine sebep olabilir. Survivor 31 Mart Salı SMS sonuçları neticesinde en yüksek oyu alan yarışmacı bir isim söyleyecek ve böylece Merve Oflaz, Almeda artı bir isim daha potaya girmiş olacak, böylece bu sayı üçe çıkmış olacak. Bir de geçen haftanın birincisi Serenay var, o da bir isim söyleyecek çünkü, geçtiğimiz hafta Ahmet Dursun rahatsızlığı nedeniyle adaya veda etmiş ve Serenay’ın isim söyleme hakkı bakiye de kalmıştı. Sonuç olarak Serenay’ın da bir isim söylemesi ile elenme potasına giren yarışmacı sayısı 4 kişi olacak. Tabi ki aynı isimler söylenmez ise böyle bir sonuç çıkmış olacak.

Peki bu akşam Survivor’a kim veda etti, Merve Oflaz mı, Almeda mı ya da ismi söylenecek iki kişiden birisi mi? Yarışmayı yakından izleyen birisi olarak bir süpriz olabilir düşüncesindeyim. Ünlüler takımı oyun kazanmak da çok zorlanıyor üstelik bir de sakatlığı süren Anıl olayı var. Göz ardı edilmeyecek bu gerçek var iken, Merve Oflaz ve Almeda’nın da ciddi bir SMS oy potansiyellerinin de olduğunu düşünürsek, olası bir Anıl ismi ada konseyinde söylenirse bence Anıl Tetik Survivor All Star’dan elenen kişi olabilir.  Tabi ki her şey bu gecenin sonunda halk oylaması sonuçları belli olunca öğrenilebilecek. Survivor’dan en son kim elendi sorusunun cevabını  bu sayfadan an itibarı ile öğrenebileceksiniz.

Bu akşam oynanan ödül oyununda şu anda ünlüler takımı 8-6 önde gidiyor ve ödül olarak ailelerinden gelen mektupları okuma şansını kazanacaklar.

Şimdi Hilmicem ve Doğukan ödül oyununa başladılar. Arkalarından Serenay ve Begüm’de suya atladı. Serenay çok hızlı ama Begüm’de peşinde ama Doğukan kazandı ve ödül oyununu ünlüler takımı kazanmış oldu. Gönüllüler takımında ki kızlar hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladılar. Malum, ailelerinden mektup alıp okuyacaklardı ama bu ünlüler takımına nasip oldu.

31 Mart 2015 Survivor All Star SMS sonuçları ve Survivor’dan kim elendi sorusunun cevabını bu sayfadan canlı olarak an itibarı ile öğrenebileceksiniz.

Reklam arasından sonra canlı anlatıma devam edeceğiz.

Halk oylamasında en çok SMS oyu alan yarışmacı Anıl Tetik oldu.

Az sonra Serenay Aktaş ve Anıl Tetik birer isim söyleyecekler. Merve, Almeda ve bu söylenecek isimler arasından en az oyu alan yarışmacı Survivor All Star’a veda edecek.

Serenay Berna dedi ve Berna’da eleme potasına girmiş oldu. Evet, Anıl’da Berna dedi.

Merve Oflaz, Almeda ve Berna arasından en az SMS oyu alan yarışmacı yarışmaya veda edecek.

Reklam arasından sonra gelişmeleri iletmeye devam edeceğiz.

Almeda Survivor All Star’dan  elendi. 

Yazar: HAKANIM

Görüntüleme: 278 defa

Kategori: Magazin

Yayınlanma Tarihi: 31 Mart 2015

Cevap bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.