Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üye Olana Bedava Arı Kovanı
#1
Üye olan arıcı dostlar için yeni bir fikir geldi aklıma. Aslında epeycedir bu konu üstünde düşünüyorum ama, bir türlü belirli bir standart çerçevesinde yoğunlaşamadım.  Evet, sitemize üye olan arkadaşlar arasından birisine kovan, diğer birisine belirli sayıda petek çitası vermeyi düşünüyorum. Lakin, sadece üye olanlar için bu hediye biraz fazla gibime geliyor. Yani  100. talihli üyeye kovan ya da buna benzer bir uygulama da sakıncalı olacak gibi. En çok konu açana mı verelim, en güzel paylaşımı yapana mı verelim, ya da başka bir seçenek mi olmalı. Üye olan bir kişiye bir kovan hediye vermeye vereceğim ancak, bunun şartları ne olacak henüz kafamda oluşmadı. Bu konu hakkında üyelerimizin fikirlerini bekliyor ve ortak alınacak bir kararla bu kovan hediyesi olayını netleştirmek istiyor, yorumlarınızı bekliyorum.
Bul
Cevapla
#2
bence belirli bir msj sayısına ilk ulaşan üyeye verilebilir
Bul
Cevapla
#3
Evet fikir güzel ama, şöyle bir sorun çıkabilir; kopya içerik, maalesef forumlarda bu uygulama çok ve ben buna şiddetle karşıyım. Özgün iiçerikler elbette olabilir, neyse farklı fikirleri de görmek lazım, Nisan sonuna kadar yolu var bu işin.
Bul
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj, konu, resim ve bilgi paylaşabilmektedir. Bu sebepten dolayı, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. sohbetche.net/forum hiçbir yasal sorumluluk ve yükümlülük kabul etmemektedir. Illegal veya yasa dışı herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda yonetim@sohbetche.net adresine mail atıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.