Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arı Kovanı Fiyatları
#1
2016 yılı arı kovanı fiyatları firmamızca fix fiyat usulü ile belirlenmiş olup, detayları yazımızın altında belirtilmiştir. Arıcılık yapan meslektaşlarımızın bir konuya dikkatini çekmek ve aydınlatıcı birkaç bilgiyi de bu vesile ile paylaşmak isterim.  Google arama butonuna arı kovanı fiyatları yazarak, hakkınız olan bir araştırma içerisine girmiş olacaksınız ki bu sayfayı ziyaret ettiniz. Sizlere çok iyi bildiğiniz ama, maalesef göz ardı ettiğiniz bir konudan bahsetmek isterim. Öncelikle kovan alırken illaki en ucuzu bulup, bir yıl sonrası ne olacağı belli olmayan ürünlerin İnternet ortamında bolca olduğunu hatırlatmak isterim. Özellikle sizlere tavsiyem kovanı, arıcılık yapan birisinden almanız olacaktır. Bende sanal alemde bir çok kovan reklamına, arı kovanı yapan firmaların sitelerine giriyor ve araştırıyorum. Bütün yazılanların doğru olduğunu kabul edelim, ama, lütfen biraz araştırmacı olalım. 
Yaptığınız bu araştırmalar sonucunda eminim sizlerinde dikkatini çekmiştir, uçuk kaçık fiyatlar, kargo bedeli üstüne eklenmiş rakamlar, ebat ve asfab olarak bir birine çok yakın hammaddelerle yapılmış kovanların farklı farklı fiyat aralıkları. Ben bu yazımda sizlere üretimini yaptığımız arı kovanlarını övmeyeceğim, herkes yazmış, kuru keresteden, kızılçamdan vesaire vesaire. Ben Mersin bölgesinde hem arıcılık yapıyor, hemde arı kovanı imalatı yapıyorum. Bu bölgede ki arıcı dostlara uzun zamandır kovan yapıp satıyorum. 
Eğer yolunuz bu bölgeye düşer ise, kovan ihtiyacınız olur ise beni bulmak da zor olmayacaktır. 
2016 sezonu arı kovanı fiyatları
langstroth kovan: 75 lira
Polen tuzaklı arı kovanı: 85 lira
Katlı kovan 125-135 lira
Tabut karakovan fiyatı katlı: 140 lira
Plastik tabanlı kovan 95 lira
Not: kovanlarımız standart  ölçülere sahiptir, farklı ölçülerde istenen kovanlar sipariş usulü yapılmaktadır. İlgilenen arkadaşlar yorum bölümünden bana ulaşabilir.
Bul
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gezginci arıcılığa uygun arı kovanı ismailce 0 2,644 26-12-2015, Saat: 17:50
Son Yorum: ismailce
  Ucuz Arı Kovanı Satanlar ismailce 0 3,052 21-12-2015, Saat: 23:18
Son Yorum: ismailce
  Arı kovanı imalatçıları ismailce 0 2,821 20-12-2015, Saat: 00:15
Son Yorum: ismailce

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj, konu, resim ve bilgi paylaşabilmektedir. Bu sebepten dolayı, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. sohbetche.net/forum hiçbir yasal sorumluluk ve yükümlülük kabul etmemektedir. Illegal veya yasa dışı herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda yonetim@sohbetche.net adresine mail atıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.