Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İmalatçıdan Satılık Arı Kovanı
#1
   

Satılık Arı Kovanları
Kurutulmuş, 3 metrelik kızılçam kerestesinden imal edilmektedir. Yan tahtalarımız kalınlıktan geçirilmiş ve net 2.5 cm, ölçü dıştan dışa 50.5 x 42.5 cm olarak imal edilmektedir.

Türkiye'de en çok kullanılan Langstroth kovan tipidir. Ölçüler standart olarak yapılmaktadır. 10 Adet petek çıtası içinde satışa sunulmaktadır.

Kovanın alt taban kalınlığı 2 cm kızılçam kereste, kovan ayağı reçineli ağaçtan yapılmıştır. Kovanlarımızın hepsinin altında 8 cm çapında iki adet havalandırma deliği, istenildiğinde kapatabileceğiniz bir de kapağı bulunmaktadır.

İsteğe göre, arıcının verdiği kovandan ölçü alınarak yapılan sipariş kovan imalatımız da vardır.

Mersin, Tarsus ve civarındaki arıcılar tarafından tercih edilen kovanlarımız, boyasız olarak satışa sunulmaktadır. Üst kapak sacı 0.35 paslanmaz galvanizli sacdan yapılmaktadır.

Üretim yerimiz Mersin'in Tarsus ilçesinde Fevzi Çakmak Mahallesinde İŞGEM Sanayi Sitesi'ndedir.

Tek katlı arı kovan fiyatımız, bu sezon için 105 liradır. menteşeli Polen tuzaklı arı kovanı 115 Lira. Katlı arı kovanı  165 liradır. Menteşeli polen tuzaklı, katlı arı kovanı ise 175 Liradır.

Telefon irtibat: 0539 848 25 41
Bul
Cevapla
#2
Bu kovanları hazır olarak bulabiliyor muyuz yoksa sipariş üzerine mi yapıyorsunuz? Haftaya arının yanına gideceğim. On tane hazırda var mı?
Bul
Cevapla
#3
Sürdürülebilir arıcılık için ideal bir kovan. Geçen sezon sizden aldığım kovanlardan şahsen çok memnunum. Bu sezon da 25 kadar arı kovanı almayı düşünüyorum. Zaten arılarım Mersin bölgesinde kışlıyor, yine ziyaretinize geleceğim. Bu arada arıcılık üstüne açmış olduğunuz forum hayırlı olsun, artık uğrayacağız, sohbet etmeye.
Bul
Cevapla
#4
Xpihias bende 20, 30 kadar sürekli kovan bulunur. Sadece baharda bazen olmayabiliyor. Önceden haberleşirsek daha ii olur. Tel nom yazılı zaten.
Mehmet abi sende hoş gelmişin, öncelikle teşekkür ederim üye de olmuşssun. Abi her zaman beklerim atölyeye de gel çay içeriz, sohbet ederiz. Bu arada arıların nerede, Karabucak ormanında mı yine.
Bul
Cevapla
#5
mehmet abi hoş gelmişin. Evet bir kaç arkadaş böyle bir forum düşündük, arı kovanı satanlar, arı satanlar yani bütün arıcılık malzemeleri yapan üreten arkadaşları bekleriz. Sende bal ile katıl abi, geçen yılki balın tadı damağımızda kaldı. Arıcılık konusunda ki tecrübelerini de paylaşmanı isteriz.
Bul
Cevapla
#6
Öncelikle hayırlı satışlar dilerim.

2 yıl önce amatör olarak başladığım arıcılık sevdasına profosyonel olarak devam etmeye çalışmaktayım. Manisa ve izmir bölgesinde arılarım mevcut. 10-15 Adet daha Arı kovanına ihtiyacım var. sezona başlamadan araştırmalar yapıyorum . Her yıl 20 kovan en az artırarak ilerlemeye çalışıyorum. Bu iş için gerekli alt yapı ( kamyonet, arıclık malzemeleri, vs ) oluşturmaya devam ediyorum. Sizin kovanlarınızı da görmek ve yakın zaman içinde sipariş vermek istiyorum. Arıcılıkta bence ilk ve önemli şeylerden birtanesi arı kovanı ve doğayı seven arıcılardır. Ben arılarımı doğanın ortamında özellikle yağmurda telef olmalarını zarar görmelerini istemiyorum ve bu sebeple'de ilk önceliğim su geçirmeyecek tavana sahip olan kovanları arıyorum. Sizin kovanlarınız benim aradığım standartlara uygun ve bir aracı arkadaşım daha var oda araştırma sürecinde. bende iletişim bilgilerini yazacağım size iletişime geçerseniz çok sevinirim. not : yılbaşı sonrasında adanaya geleceğim iş için sizide ziyaret etmek isterim iletişim bilgilerim: 0537 740 02 32

hayırlı satışlar dilerim
Bul
Cevapla
#7
eyvallah, elbette irtibat kuracağız, beklerim.
Bul
Cevapla
#8
Photo 
tekrar merhaba,

planladığım gibi ay başından sonraki mersin ziyaretimde ismail beyin yanına uğradım. Saolsun konuştuğumuz  gibi eksiksiz olarak kovanlarımı hazırlamıştı. Hatta çay ve tarsussa özgü kazan simide de gelmeden önce hazırlanmıştı Smile 2 saate yakın hoş sohbetin ardından kovanlarımı teslim etti. Özellikle alt havalandırma delikleri tam istediğim şekilde muhafazalı ve tam ideal ölçülerde idi. En çok hoşuma giden ise fotoğrafını gördüğüm ürünlerin tam aynısı teslim almak oldu. ve yeni bir arıcı dostu edinmiş oldum. Hatta o sırada üzerinde çalıştığı kütük kovanı gördüm lakin ne dediysem satmaya ikna edemedim Smile  ama söz aldım. Mart ayı için iş sebebiyle bölgemize gelecek olduğunu öğrenince ziyaretimize gelmesi için söz aldık.İnşallah mart ayına 15 kovan daha alacağız.2 katlı kovan , 1 tekli kovan birde katlı kara kovanı alıp dönüş yoluna çıktık. Birazda ziyaretten resimler paylaşalım.
   


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
           
Bul
Cevapla
#9
İsmail bey merhaba tekrardan. Nasıl gidiyor çalışmalar önümüzdeki günlerde mersine geleceğim müsait olursanız yanınıza uğramak isterim hem soracağım şeyler var hemde çıta ya ihtiyacım var gelmişken birde çayınızı içerim heralde Smile
Bul
Cevapla
#10
yoğun olarak kovan imalatındayız, nerdeyse 24 saat atölyedeyiz beklerim, baştacısın
Bul
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İmalatcıdan Satılık Ham Petek Çitası adMiN 2 5,545 28-12-2015, Saat: 14:36
Son Yorum: ALİ GÖK
  Arı kovanı temizliği bakımı ismailce 0 3,598 16-12-2015, Saat: 22:04
Son Yorum: ismailce
  Arı kovanı nasıl olmalı adMiN 0 3,388 28-11-2015, Saat: 17:37
Son Yorum: adMiN
  Satandart arı kovanı ismailce 0 2,650 27-11-2015, Saat: 22:21
Son Yorum: ismailce

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj, konu, resim ve bilgi paylaşabilmektedir. Bu sebepten dolayı, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. sohbetche.net/forum hiçbir yasal sorumluluk ve yükümlülük kabul etmemektedir. Illegal veya yasa dışı herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda yonetim@sohbetche.net adresine mail atıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.