Türkiye Arıcılık Forumu
İmalatcıdan Satılık Ham Petek Çitası - Baskı Önizleme

+- Türkiye Arıcılık Forumu (https://www.sohbetche.net/forum)
+-- Forum: Arıcılık (https://www.sohbetche.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Arı Kovanları (https://www.sohbetche.net/forum/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Konu Başlığı: İmalatcıdan Satılık Ham Petek Çitası (/showthread.php?tid=17)



İmalatcıdan Satılık Ham Petek Çitası - adMiN - 08-12-2015

SATILIK PETEK ÇİTASI
    Arı kovanları için satılık petek çitası üretimimiz uzun zamandır devam etmektedir. Hiç kimse yoğurdum kara demez evet, ama, bu konuda çok ciddi çalışmalarımız vardır. Bizim ürettiğimiz petek çitaları, odun olarak  satılan ağaçlardan  yapılmamaktadır. Biz petek çitasını da özenle seçilmiş ağaçlardan yapmaktayız. Sağlamlığı tartışılmaz kızılçam kerestelerinden, budaksız, ters damarı olmayan ağaçları seçerek yapmaktayız. Hiç önemsiz gibi görünen ama, vakti geldiğinde önemi ortaya çıkan bu çitaların sağlam olması, arıcı dostların bal sağım zamanında işlerini kolaylaştırmaktadır. Sizlerinde başına gelmiştir, süzme makinasında dağılan, kırılan çitalar, ballı çerçeveyi kovandan alırken, arıları çırpmak için yapılan ani ve sert hareket esnasında kırılıp kopan çitalar, ve bu kırılmaların vermiş olduğu zarar ziyan, üstüne üstlük birde sinir bozukluğu. Bunlar sanırım sizlerinde başına gelmiştir. Ben de bir arcı olarak bu zorlukları  çok iyi bildiğim için, çitaları yaparken çok dikkat etmekteyim. Seçici davranıp, kendimi müşterinin yerine koyarak üretimlerimizi  planlamaktayım. Biz kendimizi ne kadar övsek de, önemli olan arıcı dostların memnuniyetidir, sizde kullanacak olursanız aradaki kalite farkını mutlaka göreceksiniz. Türkiye'de en çok kullanılan langstroth kovan ölçülerine göre yapılmıştır.  
Standart petek çitası ölçüleri, 47.2x24  hazır bitmiş ölçüleridir, stoklarımızda bahar aylarına kadar mevcuttur. Ayrıca, farklı ölçülerde imalatımız vardır. 
Hazır, çakılmış petek çitası fiyatı: 1.5
Petek çitası çatılmadan, ayrı ayrı da satışa sunulmaktadır. 
Petek üst çitası: 35 krş.
Petek yanakları: çifti; 65 krş.
Petek alt çitası: 15 krş.


Cvp: İmalatcıdan Satılık Ham Petek Çitası - xiphias - 10-12-2015

Yani gerçekten iyi bir konuya parmak basmışsınız. Geçen sen aldığım çıtalar beni çıldırtmıştı. Arıcının halini en iyi arıcılığı yapan bilir gerçekten. Tamamen ticari düşünen insanlar yüzünden dağın başında güya açık havada sinirden zıplıyor insan. Güya doğal ortamda, stresten uzakta yapılan iş diyorlar arıcılık için ama malzeme kötü çıkınca stres diz boyu. Bu sene sizden alacağım çıtaları. Kolay gelsin, hayırlı işler kardeşim.


Cvp: İmalatcıdan Satılık Ham Petek Çitası - ALİ GÖK - 28-12-2015

Siparişlerimi aldım ismail bey teşekkür ederim. Kovanlar için ayrıca arayacağım sizi çıtaların kalitesi için ayrıca teşekkür edeirm