Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strafor arı kovanları iyi mi?
#1
İnternet ortamında anlatılanlara göre süper bir kovan, hatta süper değil, ultra süper. Tamam, kimse yoğurdum kara demez, demesin de ancak, kendi ürünlerini överken başkalarının ürünlerini de yerden yere vurmanın bence bir anlamı yok. Kendi malını öv, iyi taraflarını anlat, bilgilendirmeni yap, burasını anladık. Epeyce bir video izledim, yazılar okudum, ahşap kovanlar gibi soğuk geçirmez miş, ahşap kovanlardan daha hijyenik miş, yani ahşap kovanlar çok kötüymüş de strafor kovanlar acaip iyiymiş. 
Ben etrafımda ki arıcılardan duyuyorum ki, memnun değiller, niyesini anlatmak istemiyorum. Ahşap arı kovanlarının strafor kovanlardan iyi olduğunu iddia ederim ve bir sürü de elle tutulur, gözle görülür sebep sayabilirim. En basit bir örnek vermek istiyorum, hani straforcular diyor ya 'antibakteriyel' geçsinler bu işleri. Ben senede iki kere kovanlarımı pürmüzle yakarak temizliyorum, siz bu temizlik işini nasıl yapıyorsunuz? bu soruya şöyle akıllı bir cevap verseniz çok sevinirim.
Bul
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj, konu, resim ve bilgi paylaşabilmektedir. Bu sebepten dolayı, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. sohbetche.net/forum hiçbir yasal sorumluluk ve yükümlülük kabul etmemektedir. Illegal veya yasa dışı herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda yonetim@sohbetche.net adresine mail atıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.