Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Satılık Karakovan
#1
Benim şahsen kullandığım ve verimli olduğuna kanaat getirdiğim, arıcılar arasında tabut karakovan olarak da tabir edilen bir kovandır. Ölçüleri 68x24.5 olarak yapılmaktadır. Kuluçkalık bölümünde 15 adet petek çitası ve birde yemlik olarak tabir edilen bölümü vardır. Üst katta 17 adet petek çitası mevcuttur. Taşıma işine çok elverişlidir. Özellikle organik bal üretimi için ideal bir kovandır. Ben arıyı 3 kata kadar bu sezon çıkardım ve 11 çita tam dolu bal aldım. Daha fazla bal almak mümkündü ancak ben işlerim dolayısıyla zaman ayıramadım.  Ballı petek tartıldığında tam 800 gr geldi. 
İmalatcıdan satılık tabut karakovan bu sezon için katlı 140 lira, ayrıca kat isterseniz 60 lira olarak satışa sunulmuştur. Resmi tıklayarak büyültebilir ve daha rahat inceleyebilirsiniz. 

               
Bul
Cevapla
#2
kovanın resmini çekerken gölgem de çıkmış, neyse henüz sitemiz yeni, umarım hoşgörü ile karşılanır.
Bul
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj, konu, resim ve bilgi paylaşabilmektedir. Bu sebepten dolayı, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. sohbetche.net/forum hiçbir yasal sorumluluk ve yükümlülük kabul etmemektedir. Illegal veya yasa dışı herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda yonetim@sohbetche.net adresine mail atıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.