2016 Yılbaşı Hediyeleri

yılbaşı hediye önerisi

yılbaşı hediye önerisi

Az bir zaman kaldı, 2015 bitiyor ve yılbaşı geliyor. Yılbaşında hediye olarak ne almalıyım diye kara kara düşünüp, bilgisayar karşısında yılbaşı için ilginç hediyeler araştırması yapanlar için bir hatırlatma yapalım istedik.  Yılbaşı hediyeleri genel anlamda belirli bir maddi güç orantısında seçilmektedir. Aslında bu iş kendi arasında da farklı katagorilere ayrılmaktadır.

Sevgiliye yılbaşı hediyesi, olarak arama yapanlar ilginç, farklı, birazda aşk kokan hediye türleri arasından seçimler yapmaktadır. Sevgiliye hediye olarak ne alınır, ruj, parfüm, vitrinde beğenmiş olduğu bir çizme, güzel bir cep telefonu, saat ya da en güzeli ve en çok bekleneni tek taş yüzük. Elbette güzel bir gül buketini de ihmal etmemek gerekiyor.

Eş için yılbaşı hediyesi,  maddi durumunuzu orta halli düşünerek bir kaç öneri verebiliriz. Ancak, eşe hediye almak ve bunu beğendirmek bence biraz güçtür. Benim birinci önerim, şöyle gramajı ağır kalınca bir bilezik olabilir, altını bir çok kadın sever ve ister. Eğer bir süpriz yapmak da isterseniz ki hiç tavsiye etmem, bir gül alın verin. Muhtemelen sevinmiş gibi yapacaktır ancak, ilerleyen saatlerde hediyenin sadece bir gül olduğuna kanaat getirince sanırım yüzü birazcık ekşiyecektir. Elbette ki bu her kadın için geçerli değildir, hiç hediye almayan ve yüzü gülen eş de toplumumuzda oldukça fazladır.

Metrese yılbaşı hediyesi ne olabilir sorusuna gelince,  oldukça külfetli bir hediye lazım. Elmas olabilir, en güzeli ve en çok istenen hediye olarak da güzel bir otomobil olabilir. Bu hediye onu çok mutlu edecektir ancak, evde ki eşinize de haksızlık olmasın diye 2 tane birden almalısınız. Bu hediyeler iki taraf içinde mutluluk verici olacaktır. Muhtemelen de eşiniz biraz görmezden gelecek (yuvam yıkılmasın), metresiniz nikahtan bahsetmeye ara verecektir.

Yazar: HAKANIM

Görüntüleme: 239 defa

Kategori: Genel, Magazin

Yayınlanma Tarihi: 20 Aralık 2015

Cevap bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.